5 trin til et bedre biologisk arbejdsmiljø

TEMA: Mikroorganismer 18. jan 2019 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto:  istock
  • Som arbejdsgiver kan man med fordel følge fem trin, når man skal forebygge, at medarbejderne bliver syge af mikroorganismer i arbejdsmiljøet. 

  1. Sørg for så lavt et indhold af mikroorganismer som muligt
    Det kan man gøre ved at indkapsle eller afskærme processer, som spreder mikroorganismer i arbejdsmiljøet, installere udsugning eller lufte mere ud og undgå fugt i indeklimaet. Det er også vigtigt at sørge for god hygiejne. Eksempelvis ved at der ofte bliver gjort rent, at affald hurtigt bliver fjernet og ved at være omhyggelig med personlig hygiejne som håndvask.
     
  2. Tilrettelæg arbejdet
    Eksempelvis ved at identificere de
Få adgang til alle artikler.
Prøv det gratis i 30 dage
Efter endt prøveperiode 2,18./pr. dag

Allerede medlem? Log ind

Opdateret 26. jul 2022